Maatschappelijk betrokken

Naast kwaliteit in rozen streeft Four Seasons Quality voor een goed kwaliteit van leven voor de weeskinderen van “San Vicente de Paul" in Quito. In het weeshuis leven kinderen welke een lastige start hebben meegemaakt in hun leven. De kinderen worden voorzien van dagelijkse verzorging als maaltijden, een slaapplek en scholing. Zo kunnen zij weer een degelijke toekomst opbouwen die hen hopelijk weghoudt van het zwerven over de straten van Quito.

Door het gebrek aan financiële middelen was het moeilijk om een toekomst voor deze kinderen te creëren. In 2001 heeft Four Seasons Quality samen met een leverancier tot doel gesteld om bedrijven te vinden in Ecuador en Nederland voor ondersteuning van “San Vicente de Paul”. Dit heeft geleid tot de oprichting van stichting Orfanato en de verzameling van vele donateurs binnen het netwerk van Four Seasons Quality. De stichting en het project heeft afgelopen jaren al honderden kinderen geholpen in de bouw naar een goede en stabiele toekomst.

Wilt u meer informatie ontvangen kunt u mailen naar huib@fsq.nl t.a.v. Stichting Orfanato of wilt u een bijdrage leveren aan dit prachtige project? Dan kan dit via ABN Amro, bankrekeningnummer (euro) NL87ABNA0840184573, BIC ABNANL2A, ten name van Stichting Orfanato.

Wilt u dollars overmaken dan verloopt dit via Four Seasons Quality B.V. ABN Amro, bankrekeningnummer (dollar) NL47ABNA0828763658, BIC ABNANL2A.

Via onze Facebook en onze nieuwspagina op de website plaatsen wij jaarlijks een aantal verslagen over de bezoeken en actualiteiten rondom het weeshuis. Ook kunt u via https://stichting.moment.online/stichting-orfanato de gepubliceerde ANBI gegevens en jaarrekening van stichting Orfanato raadplegen. Middels deze link kunt u het beleidsplan van de stichting Orfanato inzien.

Naast stichting Orfanato heeft Four Seasons Quality ook diverse lokale maatschappelijke projecten in Nederland gesponsord.

Ecuador Rozen

Ecuador Rozen

Bekijk het assortiment

RoseAmore

RoseAmor

Bekijk het assortiment