Inkopen bij FSQ

Wilt u graag onze rozen inkopen? Four Seasons Quality biedt de klant het gemak van de hedendaagse technische mogelijkheden bij het kopen van ons mooie assortiment rozen. U kunt deze bijvoorbeeld kopen via de webshop of onze mobiele applicatie. Of stuur een mail naar sales@fsq.nl. Heeft u liever iemand persoonlijk aan de telefoon voor het actuele assortiment dat onderweg is of wilt u graag een vaste order plaatsen via onze rozentelers? Onze verkopers staan 7 dagen per week tot uw beschikking. Four Seasons Quality biedt de klant het gemak op alle vlakken van uw inkoop van hoogwaardige kwaliteitsrozen.

Webshop

Ervaar het gemak van het dagelijks verse aanbod rozen in onze webshop. Geen login? Klik hieronder om een login aan te vragen.

Login aanvragen

Mobiele app

Onderweg of geen toegang tot een desktop? In een handomdraai kunt u onze webshop bekijken via de mobiele applicatie. Onze mobiele applicatie is te downloaden voor IOS (Apple) en Android (Google). 

App downloaden

Persoonlijk contact

Heeft u liever persoonlijk contact met Four Seasons Quality, omdat uw vraag tot inkoop wat gecompliceerder ligt? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Persoonlijk contact

Webshop demo

Geïnteresseerd in de webshop? Maar wilt u meer weten over ons dagelijkse aanbod, aanbiedingen en werking van deze online omgeving? U krijgt hier toegang tot de live demo met het gehele assortiment.

Bekijk de demo
 

Groothandel

In de jaren dat Four Seasons Quality actief is hebben wij een groot internationaal netwerk van bloemengroothandelaren, exporteurs en cash and carry’s opgebouwd. Zodoende gaan de rozen van Four Seasons Quality de hele wereld over.

Partners

Bloemist

Four Seasons Quality levert niet rechtstreeks aan bloemisten. Als u als bloemist geïnteresseerd bent in de producten van Four Seasons Quality kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan helpen met het vinden van een leverancier bij u in de buurt.

 
Ecuador Rozen

Ecuador Rozen

Bekijk het assortiment

RoseAmore

RoseAmor

Bekijk het assortiment